Samoobsluha s informacemi - Rychnovský, J.
Informačné služby v on-line režime. Informačné bázy dát pre oblasť marketingu, ktoré sú k dispozícii v systéme EOTEL spoločnosti Tanger computersystems. Firemné, obchodné a právne informácie.