Analýza investičních příležitostí: mlékárenský průmysl - Fafejta, R.
Vývoj mliekarského priemyslu v ČR ako hlavného odvetvia potravinárskeho priemyslu. Celková kapacita výroby. Pokles výroby mlieka. Privatizácia v mliekarskom priemysle. Nákupné ceny mlieka. Regulácia trhu mlieka. Zahraničná kapitálová účasť. Faktory ovplyvňujúce ekonomickú situáciu.