Inšpirujúca motivácia producentov cukrovej repy - Kratochvíl, J.
Riaditeľ základnej suroviny v a.s. Juhocukor Dunajská Streda Ing. Ján Kratochvíl o systémovom prístupe ku všetkým fázam výroby cukru po transformácii vlastníckych vzťahov v cukrovare r. 1993. Rentabilita výroby cukru a znižovanie nákladov. Ciele obchodnej politiky. Budúcnosť výroby cukru.