Metalurgický průmysl v Rusku stabilizován
Stabilizácia čiernej metalurgie v Rusku podľa predsedu Výboru Ruskej federácie pre metalurgiu. Hlavné úlohy ruskej metalurgie. Tabuľkové údaje o zahraničnom obchode železných kovov a produkcii čiernej metalurgie v r.1993-1994. Vývoz čiernej metalurgie do USA, západnej Európy a do ázijského regiónu.