Česká ocel, světový trh a internacionalizace výroby - Ferenc, J.
Konjunktúra oceliarskeho priemyslu v Európe a vo svete. Vývoj nových druhov oceli. Globalizácia trhov a jej dopad na výrobu oceli v Českej republike. Privatizácia oceliarstva v ČR, východnej Európe a západnej Európe. Internacionalizácia výroby oceli. Ázijský trh oceli. Rebríček najväčších svetových producentov oceli v r.1994 v tab. Situácia na trhu EÚ a jej vplyv na odbyt českej oceli. Prognózy vývoja trhu oceli vo svete do r.2000. Prognóza pre ČR.