Turčianske papierne, a.s. Martin - Trnka, Š.
Postavenie spoločnosti Turčianske papierne, a.s. Martin na slovenskom celulózo-papierenskom trhu. História podniku. Stratégia a finančná situácia podniku. Rekonštrukcia výrobného zariadenia. Výroba ekologických obalov z lepenky. Cenová politika podniku. Konkurencieschopnosť na vnútornom trhu.