Informačné technológie Príloha Hospodárskych novín
Z obsahu prílohy: Nový operačný systém pre personálne počítače WINDOWS 95. Počítačová gramotnosť. Prístup do Internetu. AMBI - vzdelávanie v informatike. Ako predchádzať softwarovému pirátstvu. Zásady správneho používania softwaru. Na začiatku bol MARK. Carbon Copy. KAPSCH - špecialista na sieťovú technológiu. Elektronická pošta - krok do budúcnosti. Informačné systémy pre 21. storočie.