Počítačoví grafici si uvedomujú, že budúcnosť patrí globálnej komunikácii - Ferko, A.
Trendy počítačovej grafiky v multimediálnej komunikácii na jarnej konferencii počítačovej grafiky v Bratislave v rámci sprievodného programu výstavy Cofax '95. Význam konferencie. Grafický software - tretia etapa v rozvoji softwaru. Program konferencie. Vývoj a metódy počítačovej grafiky. Zriadenie Katedry počítačovej grafiky na MFF UK v Bratislave.