Ako je to s naším výskumom a vývojom. 1 - Ďurkovič, H.
Prvá časť analýzy, v ktorej sa zdôvodňuje, prečo výskumno-vývojové útvary stoja pri zrode nových výrobkov. Nevyhnutnosť inovácie výrobkov a ich skvalitňovanie.