Perspektívy pre slovenských exportérov - Hulényi, Peter, 1966-
Konkrétne možnosti spolupráce slovenských firiem s odbornými organizáciami OSN: WFP - World Food Program (Svetový potravinový program), UNIDO (United Nation Industrial Development Organization), OPS (Office for Project Services), IAPSO (Inter - Agency Procurement Services Office). Postup pri nadväzovaní kontaktov s týmito organizáciami.