Logistika v českých podnicích
Skúsenosti so zavádzaním systémov logistiky v českých podnikoch. Chemopetrol a logistika. Stavebnicový systém DEMAG KBK - nástroj riešenia logistických problémov. Logistika vo farmácii. Problémy pri zavádzaní nákupnej logistiky v strojárskom podniku a väzba na informačný systém.