Řízení zásob - důležitá součást logistického mixu - Kumar, S.
Klasifikácia a riadenie zásob. Dopyt po zásobách a náklady na ich udržanie. Ciele zásobovania. Určenie úrovne služieb pre zásobovanie. Metódy riadenia zásob.