Koncepcia transformácie sociálnej sféry. 1
Východiská a ciele transformácie sociálnej sféry. Hlavné smery transformácie. Rekonštrukcia systémov sociálnej sféry. Ekonomické (pracovné) aktivity občanov. Samostatná zárobková činnosť. Pracovné vzťahy. Individuálne pracovné vzťahy. Pracovnoprávne vzťahy. Kolektívne pracovné vzťahy. Systém zamestnanosti. Pracovné príjmy. Základné smery participácie, ktoré vyplývajú z podstaty koncepčných prístupov k zamestnaneckej participácii.