Koncepcia transformácie sociálnej sféry Slovenskej republiky
Jednotlivé kapitoly koncepcie: 1. Východiská a ciele transformácie sociálnej sféry. 2. Ekonomické (pracovné) aktivity občanov. 3. Sociálne zabezpečenie. 4. Medzinárodné aspekty transformácie sociálnej sféry. 5. Stratégia transformácie sociálnej sféry.