Zameranie činnosti Výskumného ústavu práce, sociálnych vecí a rodiny v roku 1996 - Bednárik, Rastislav
Úlohy, ktoré si VÚPSVR vytýčil riešiť v roku 1996: 1. V oblasti politiky trhu práce a zamestnanosti. 2. V oblasti kolektívnych pracovných vzťahov. 3. V oblasti klasifikácie povolaní. 4. V oblasti sociálnej a rodinnej politiky. 5. V oblasti sociálno-ekonomických analýz. 6. V oblasti výskumu pre systém sociálnej pomoci.