Možnosti vedecko-technického napojenia na Európsku úniu - Jemala, Ľubomír
Zmysel činnosti a úlohy slovenského centra pre rozvoj, vedu a technológie (SARC). Dva programy SARC v oblasti vedecko-technickej spolupráce. Zriadenie Národného centra pre vedecko-technickú spoluprácu s EÚ (NC VTS EÚ). Možnosti vedecko-technickej spolupráce s Rakúskom. Poslanie Úradu pre medzinárodnú kooperáciu vo výskume a technológiách (BIT) vo Viedni.