K otázke vedenia pracovníkov - Bosáková, Mária
Poznatky teórie, výskumu a praxe z oblasti vedenia ľudí. Všetky teórie vedenia sú založené na týchto základných myšlienkach: Ľudia sú najdôležitejšie zdroje organizácie, manažment sa definuje ako proces pracovania s ľuďmi, problematika vedenia, ako interdisciplinárna oblasť využíva psychológiu. Definícia vedenia. Vývoj modernej teórie vedenia.