Analýza vývoja zamestnanosti a nezamestnanosti v rokoch 1990-1993 v Slovenskej republike - Brhlovič, Gerhard
Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti ako jeden z najzávažnejších makroekonomických indikátorov hospodárskej a sociálnej situácie. Vývoj ekonomickej aktivity a zamestnanosti obyvateľstva SR. Fenomén nezamestnanosti a jeho expanzia v ekonomike SR. Utváranie regionálnych trhov práce.