Švédsky model politiky zamestnanosti a trhu práce - Rievajová, Eva
Švédsko - politika trhu práce, nástroje tejto politiky. Charakter nezamestnanosti a zamestnanosti. Porovnanie miery nezamestnanosti v krajinách OECD a Švédsku. Vzdelanostná úroveň obyvateľov vekovej kategórie 25-64 rokov - európske krajiny. Inštitúcie trhu práce vo Švédsku.