Trh s nehnuteľnosťami a jeho vývoj
Postupný rozpad trhu s nehnuteľnosťami v povojnovom období. Predpoklady pre opätovný vznik trhu s nehnuteľnosťami. Dianie na trhu s nehnuteľnosťami po roku 1990. Prehľad zákonov a právnych predpisov znárodnenia majetku, pozemkovej reformy, súkromného vlastníctva a súkromného podnikania. Prehľad organizačného členenia orgánov a organizácií rezortu Úradu geodézie, kartografie a katastra SR.