Domáci páni aj nájomníci v jednom byte Príloha
Kondomínium: najmodernejšia právna forma vlastníctva bytov a nebytových priestorov. Vzťahy vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Výpočet vlastníckeho podielu na priestory, ktoré patria do spoločného majetku.