Zo 41 Jednôt bolo vlani deväť ziskových - Janků, Jaroslav
Bilancia hospodárskych výsledkov v spotrebných družstvách na Slovensku po r.1993. Trhová pozícia Jednôt. Maloobchodný predaj a zvýšenie dane z pridanej hodnoty. Výška cien v predajniach spotrebných družstiev. Veľkonákupne Coop. Znovurozširovanie potravinárskej výroby v spotrebných družstvách. Spoločný projekt novozámockých jednotárov a poľnohospodárov z Dvoroch nad Žitavou.