Ako podať daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb
Daň z príjmov fyzických osôb i právnických osôb upravuje zákon č. 286/1992 Zb. Termín podania daňového priznania. Kto je povinný a kto nie je povinný podať daňové priznanie. Doklady k daňovému priznaniu. Príjmy, ktoré sa zdaňujú. Určovanie nezdaniteľnej sumy. Preddavky na daň za ďalšie obdobie.