Kompenzácia cestovného a daň z príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
Novelizácia zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov, a to zákonom č.281/1995 Z.z. Cieľ novelizácie - čiastočná kompenzácia vplyvov úprav cestovného a sociálnych zliav v pravidelnej autobusovej a železničnej osobnej doprave pre niektorých zamestnancov. Podľa novelizácie sa malo postupovať so spätnou platnosťou od 1.9.1995. Problémy spojené s realizáciou novelizácie zákona.