Povinnosti fyzických osôb po skončení roku 1995 v súvislosti so zdanením dosiahnutých príjmov. 1 - Piršelová, Dagmar
Prvá časť súhrnu povinností fyzických osôb v súvislosti so zdanením príjmov dosiahnutých za r. 1995. Hlavné zásady, ktoré sa musia dodržať pri priznaní dane - spôsob stanovenia základu dane, legislatívny rámec vymedzujúci priznanie dane z príjmu. Príjmy, ktoré sa nezapočítavajú do daňového základu. Príjmy oslobodené od dane.