Povinnosti fyzických osôb po skončení roku 1995 v súvislosti so zdanením dosiahnutých príjmov. 2 - Piršelová, Dagmar
Druhá časť súhrnu povinností fyzických osôb v súvislosti so zdanením príjmov dosiahnutých za rok 1995. Konkrétne príklady, kedy treba podať daňové priznanie. Miesto a termíny podania. Postup pri podávaní priznania.