Výklad niektorých ustanovení Zákona o dani z pridanej hodnoty platného od 1.1.1996
Výklad niektorých ustanovení zákona, pri ktorých došlo k zmene oproti zákonu č. 222/1992 Zb. o DPH v znení neskorších predpisov, resp. niektorých ďalších ustanovení pre zjednotenie postupu. Novelou zákona o DPH sa súčasne rušia všetky opatrenia MF SR k zákonu č. 222/1992 Zb. o DPH v znení neskorších predpisov.