Zdanenie príjmov za rok 1995
Povinnosti zamestnancov a zamestnávateľov po skončení roka a ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1995. Ročná tabuľka na výpočet dane z príjmov. Vybrané ustanovenia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov.