Banka pre medzinárodné zúčtovanie zatiaľ supluje európsku centrálnu banku - Bustinová, B.
Pôsobenie Banky pre medzinárodné zúčtovanie. Činnosť v oblasti technickej pomoci pre centrálne banky východnej Európy, bývalého Sovietskeho zväzu a niektorých ázijských štátov. Výskum v oblasti medzinárodného bankovníctva uskutočňovaný BMZ.