Bremeno regulácie na amerických bankách - Oravec, J.
Americký bankový sektor je preregulovaný. Zosúlaďovanie aktivít bánk s právnymi predpismi. Snaha o ochranu spotrebiteľa. Zákon o miestnom reinvestovaní by mal umožniť poskytovanie úverov aj obyvateľom s nízkymi príjmami. Súvisiace problémy.