Zharmonizujeme finančné služby s európskym priestorom? - Melichárková, A.
Z odôvodnenia ministra financií SR Sergeja Kozlíka v Národnej rade SR pri diskusii o návrhu novely zákona o bankách. Dva stupne povoľovacieho konania. Bezpečnosť bankového sektora. Hypotekárne bankovníctvo. Možnosť sankcií MF SR. Vypustenie ustanovení o záložnom práve. Dražby mimo exekúcie. Názory poslancov L. Nagya, G. Palacku a R. Filkusa v diskusii pred schválením návrhu novely zákona o bankách.