Firmy a kapitálový trh
Zástupcovia kupónových investorov sú odhodlaní brániť práva občanov až na Ústavnom súde. Komerčné banky a investičné bankovníctvo - príklad Slovenska, Austrále a USA (1). RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, pšenica, zlato, striebro). Kurzový lístok - BCPB, BOB.