Firmy a kapitálový trh
Svet firiem očami slovenských a českých médií. Firmy a kapitálové trhy v SR a vo svete. O ďalšom osude VSS Košice rozhodnú veriteľské banky. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP. Peňažné a devízové trhy. Banky a poisťovne. Investície a privatizácia. Komodity na svetových trhoch: zlato, striebro, kukurica, ropa a ropné produkty. Databanka.