Bez sankcií - Brabec, J.
Ťažká sociálna a hospodárska situácia v Belehrade po prerušení sankcií OSN voči bývalej Juhoslávii. Dlhodobý proces ekonomickej normalizácie. Sociálne podmienky obyvateľov pri obnove vojnou zničeného hospodárstva.