Léta skromnosti Slovensko - Bautzová, Libuše
Pohľad časopisu Ekonom na niektoré oblasti ekonomického a politického života na Slovensku. Situácia v slovenských médiách. Dobré makroekonomické výsledky slovenskej ekonomiky dosiahnuté do konca r. 1995. Zlá situácia na mikroekonomickej úrovni. Pohľad opozície na vývoj ekonomiky. Situácia v bankovníctve, vstup Českej banky na slovenský trh. Orientácia zahraničného obchodu Slovenska. Verejná mienka občanov na súčasný vývoj Slovenska.