K vzniku a možnostiam prekonania transformačnej recesie - Okáli, Ivan
Príčiny transformačnej recesie v bývalých centrálne plánovaných ekonomikách. Vnútorné príčiny recesie. Reštrikčno-stabilizačná politika a jej vplyv na transformačnú recesiu. Od stabilizácie trhovej rovnováhy k stabilizácii celkového hospodárstva.