Priemyselná politika. 1 - Východiská a ciele - Višváder, P.
Vybrané časti dokumentu vlády SR "Priemyselná politika SR". Východiskový stav a definovanie cieľov. Hodnotenie najdôležitejších priemyselných odvetví. Návrh inštitucionalizácie priemyselnej politiky. Kritériá približovania sa k Európskej únii: cenová stabilita, trvalo udržateľný stav verejných investícií, stabilita meny v rámci Európskeho menového systému, konvergencia dlhodobých úrokových sadzieb. Komentár redakcie k vládnemu dokumentu.