Priemyselná politika. 2 - Konkurenčná schopnosť Slovenska - Višváder, P.
Druhá časť seriálu najdôležitejších častí zásadného dokumentu priemyselnej stratégie Slovenska v súčasnom období a v najbližších rokoch. Možnosti slovenskej ekonomiky presadiť sa v konkurenčnom boji na medzinárodných trhoch a udržať tak pozitívny makroekonomický vývoj. Nízky podiel pridanej hodnoty v exportných odvetviach. Varianty rozvoja priemyslu SR.