Priemyselná politika. 4 Palivovo-energetický komplex - Višváder, P.
Pokračovanie najdôležitejších častí vládneho dokumentu Priemyselná politika SR. Analýza palivovo-energetického komplexu. Vývoj ťažby energetických surovín. Zameranie geologického prieskumu. Rozvojové projekty v uhoľnom baníctve. Výroba a rozvod elektriny a plynu. Rast spotreby elektrickej energie. Stav transformácie v palivovo-energetických odvetviach.