Priemyselná politika. 5 Výroba strojov a dopravných prostriedkov - Višváder, P.
Z najdôležitejších častí vládneho dokumentu Priemyselná politika SR. Analýza strategických výrobných odvetví slovenskej ekonomiky. Stav a spôsob privatizácie v odvetví strojárskej výroby. Zmeny v profilácii odvetvia. Vytypované rozvojové projekty zaradené do vládneho Programu podpory sektorových projektov rozvoja. Komentár redakcie.