Fond mieni, mení a - mlčí - Farárik, P.
Zmeny podmienok privatizácie Biotiky, a.s. v Slovenskej Ľupči. Odďaľovanie rozhodnutia Fondu národného majetku SR o predaji 40,6 perc. akcií. Nežiaduci ohlas a neistota v ďalšom smerovaní spoločnosti.