Národná rada SR vyčlenila 45 strategických podnikov - Hajko, J.
Zabezpečenie záujmov štátu pri privatizácii strategicky dôležitých štátnych podnikov a akciových spoločností. Nakladanie s majetkom vybraných podnikov podľa strategickej dôležitosti. Zoznam podnikov.