Poučenie z transformácie - Mencinger, J.
Úvodný článok profesora Jože Mencingera, bývalého vicepremiéra vlády Slovinskej republiky, ku sérii článkov o všeobecných črtách hlavných problémov bývalých komunistických krajín a skúsenostiach Slovinska v transformačnom procese. Kľúčové prvky pri radikálnych zmenách sprevádzajúcich prechod od socialistickej ekonomiky na trhovú.