Privatizačný proces v Českej republike vrcholí - Vechter, Juraj
Stanovovanie strategických cieľov privatizácie v ČR. Štruktúra sprivatizovaného majetku, strategického majetku a majetku určeného na predaj. Privatizácia strategických podnikov a bánk. Sporné zlaté akcie. Prísny prístup k zahraničným investorom. Pohľadávky FNM ČR. Štátne podniky budú v ČR pôsobiť podľa nového zákona. Privatizačné ministerstvo zanikne a FNM ČR sa transformuje.