Strategické záujmy štátu v znamení rastu - Hajko, J.
Zoznamy štátnych podnikov zaradených a nezaradených do druhej vlny privatizácie. Situácia za roky 1991-1995. Súčasný stav privatizácie - nárast zoznamu neprivatizovateľných podnikov, ktoré by mali ostať v rukách štátu. Disproporcie v návrhoch na privatizáciu medzi ministerstvom hospodárstva a ministerstvom privatizácie.