Transformačný proces na Slovensku v kontexte globálnych trendov - Gašparíková, Jana
Transformačný proces na Slovensku v kontexte globálnych technologických trendov je projekt, ktorý spracoval výskumný tím Prognostického ústavu SAV pre akciu Manažment a nové technológie pri Európskej komisii. Technologická stratégia. Technologický manažment. Prechod k informačnej spoločnosti. Stratégia rozvoja vedy na Slovensku. Inovačný proces a transfer technológií.