Charakteristika organizačných zmien výrobnej základne v SR Príloha Hospodárskych novín
Tendencie vo vlastníckej transformácii výrobnej základne v SR. Organizačná štruktúra podľa ekonomickej činnosti, veľkostnej štruktúry a vybraných druhov vlastníctva. Podnikateľská aktivita v slovenských regiónoch. Podiel súkromného vlastníctva v jednotlivých odvetviach. Okresy s najvyšším a najnižším prírastkom podnikajúcich fyzických osôb. Podiel zahraničných subjektov na vlastníctve.