Poľnohospodárstvo naďalej stratové, vidno však znaky oživenia
Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva Bratislava vykonal odhad výsledkov hospodárenia podnikov poľnohospodárskej prvovýroby k 31.12.1995 a priebežne ho aktualizuje. V poľnohospodárskej prvovýrobe je záporný hospodársky výsledok a nedostatok financií, ale nastáva zvyšovanie výnosov.