Evropská dohoda zakládající přidružení mezi ES a ČR a speciální dohody o dopravě - Hošek, J.
Harmonizácia práva v oblasti dopravy. Regulácia dopravných služieb v oblasti cestnej a leteckej dopravy. Multilaterálna európska dohoda o vnútroštátnej doprave.