Pomoc Švajčiarov pri rozvoji turizmu na Hornom Považí a Kysuciach - Janků, Jaroslav
Na Hornom Považí a Kysuciach sa objavili v posledných rokoch početné miestne iniciatívy na rozvoj cestovného ruchu. Túto problematiku rieši komplexne spoločný slovensko-švajčiarsky projekt. Základnou myšlienkou projektu je predpoklad, že v tomto regióne sa nebude rozširovať výstavba výrobných komplexov. Rozvoj podnikateľských aktivít v tejto oblasti.